en blogg

en blogg

tove leffler

------------

PRIS!

europaPosted by tove Tue, April 13, 2010 11:01:55
Jag har vunnit ett pris. European Young Journalist Award.
"Med en stark närvaro och problematiserande rapportering, utan att för den sakens skull lämna den fullt insatta publiken utanför, beskriver Tove Leffler i en serie radioreportage ett Europa som är ställt inför stora utmaningar. Hennes tre reportage i SR:s programserie, På spaning efter Europa, ökar vår förståelse för den komplexitet som omgärdar EU:s utvidgningsprocess. Reportaget från Sarajevo är, enligt juryn, det bästa i trilogin." Löd motiveringen.
Läs mer här och här och här. Väldigt roligt. Egentligen skulle jag fått åka till Istanbul för att ta emot det, men det ligger precis när Den Kärleken kommer ut, så jag fick stå över. Vinner jag i Istanbul också (där ska de kora tre vinnare av alla de européer som är nominerad) får jag åka någon annanstans, på en ny kulturresa.
Nu ska jag försöka få liv i resten av Anne Charlottes Rom-vistelsen. Den har gått lite i stå. Längtar till Algeriet!
Up-date: Här skriver Atlas lite också. Mycket förtjust i "hälsar Tove Leffler från Capri där hon befinner sig på ett arbetsstipendium".
Och nu kom solen!

Ny up-date: Och GP, gamla hederliga, skriver förstås. Väldigt glad och stolt och rörd över fina folk som hört av sig och grattat. Från massa olika håll.

  • Comments(0)//blogg.toveleffler.com/#post153